Ma 2023.09.24. Gellért, Mercédesz napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép    


Bejelentkezés
Oldaltérkép 


"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz." 

FőoldalLáss Csodát!!!
 

Láss Csodát!!! 

Mármint a Csodák Palotáját! Egész napos családi kirándulást szerveztünk az iskolás gyermekek számára Budapestre, a Millenáris Parkban felépült Csodák Palotájába! 

Évek óta először újra busszal indultunk útnak, amely néhány hely kivételével meg is telt a izguló gyerekekkel (és nem kevésbé izguló szüleikkelJ). Az időjárás-jelentés szerint nagy szél és vihar volt várható, amelyről először egy útra dőlt fa tanúskodott.De aztán sikeresen megérkeztünk és a gyerekek – igen rövid tájékozódás és helyismeret szerzés után – belevetették magukat a megannyi játék és „csoda” közé. kispolski

Sok szülő legalább annyira élvezte a játékokat, mint a gyerekek: volt kötélkerékpár, mindenféle fizikai és optikai elveket bemutató játék, lézerpisztoly, óriás asztal, futópálya és a sztár: a kockakerekű „kisPolski”.

Az egyik legnagyobb élmény egy fizikai kísérleteket bemutató 30 perces „show” volt, amelyet képtelen vagyok szavakkal leírni – szuper volt!

A sok leírás helyett azonban inkább beszéljenek a képek.

Aki ott volt, nem bánta meg. (Kérdés hazafelé a buszon az egyik gyerektől: „Mikor jövünk vissza?”) Hát igen, ez még kérdés…

csoportkép


N.I.nyomtatás
@
emailben küld
copyright © Jászsági Gyülekezet 2006
© Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyhez kötött! Minden jog fenntartva!   Fejlesztő: Arteries Studio