Ma 2023.09.24. Gellért, Mercédesz napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép    


Bejelentkezés
Oldaltérkép 


"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz." 

Főoldal> Apák Klubja

Apák Klubja
2008.05.28. Jászberény 

Új kezdeményezésként klubot szerveztünk az édesapák számára. A mai családi állapotokat tekintve úgy láttuk, hogy az édesapák óriási felelősséget hordoznak gyermekeik egészséges fejlődésében.

 Sokunknak nem volt „fényes” gyerekkorunk, nincsenek olyan minták előttünk, amelyre támaszkodhatnánk. A gyerekeink viszont villámgyorsan növekednek! Ezért elkezdtük tanulmányozni a Bibliát, amelynek meglepően sok üzenete van az atyák számára. Nem véletlen, hiszen mindannyian gyermekek vagyunk, a Mennyei Atyánk fiai. Tőle tudjuk leginkább megtanulni azt, amire eddig talán nem volt módunk. Például azt, hogy hogyan szeressük feltétel nélkül a gyermekeinket, milyen ereje van a példamutatásnak, hogyan fejezzük ki a szeretetünket (ez ugye az apukáknak mindig nehezebb, mint az anyukáknak).

Az első két klub alkalmával meggyőződhettünk arról, hogy nagyon értékesek ezek az együtt töltött idők, és mindig gyakorlati tanácsokkal, teendőkkel tudunk hazamenni. Reméljük, hogy gyermekeink (és feleségeink is J) hamarosan észrevehető és pozitív változásokat tapasztalnak majd a „klubtagok” életében! 

Várjuk az édesapákat minden hónap utolsó hétfőjén Jászberényben, a Bercsényi út 52. sz. alatt este hatkor.

 Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk!

N.I.
2008.06.15.nyomtatás
@
emailben küld
copyright © Jászsági Gyülekezet 2006
© Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyhez kötött! Minden jog fenntartva!   Fejlesztő: Arteries Studio