Ma 2024.04.18. Andrea, Ilma napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép

Oldaltérkép

"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz."

Főoldal > Akik idén is "bebábozódtak"...

Akik idén is "bebábozódtak"...
2009.04.08

A BORÓKA Bábcsoport megújult csapata idén tavasszal sem tétlenkedett.

Az elmúlt hetekben összesen 11 iskolát és óvodát kerestünk fel. Ezeken a helyeken a Városi nyúl tévedése című darabot báboztuk el a gyerekek nagy örömére.

Megtudhatták, hogy nem helyes az, ha a pletykalapok híreit feltétel nélkül elhiszik, mivel komoly bajba kerülhetnek. Kiderült az is, hogy a barátaink mindig a segítségünkre sietnek, és hogy nem árt, ha hallgatunk a bölcs tanácsra a mindennapokban.

A tavaszi szünet után reményeink szerint egy új műfajt is kipróbál a csapatunk. Gyereknapra ugyanis egy bohócdarabbal készülünk: Zozó és Lili bohócok megpróbálnak közösen játszani, ám ez nem megy mindig könnyen. Főleg akkor nem, ha a játékszer tönkremegy. Akkor aztán jön a veszekedés, a harag, meg a vitatkozás.

De mindig van megoldás.
Hogy mi?

Gyere el és nézd meg május 30-án 13 órakor Nagykátán a Művelődési Ház előtt!

Szeretettel vár: Zozo és Lili bohóc

F.A.