Ma 2020.08.11. Zsuzsanna, Tiborc napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép    


Bejelentkezés
Oldaltérkép 


"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz." 

Főoldal
> MenjBeKlub a Mátrában!


MenjBeKlub a Mátrában!
2008.05.23. Mátra

A második találkozásunkra kirándulást szerveztünk a Mátrába, amelyen négy „elszánt” család vett részt – és bizony komoly harcot folytatott az esővel, amely mintha nem értesült volna a kirándulás tervéről. A csapat úgy határozott, hogy „csakazértis” megismétli a kirándulást!

Ezen a szombaton már nagyszerű idő fogadta az a 14 fős csapatot, akik elindultak meghódítani Magyarország legmagasabb csúcsát! A túra a Sás-tónál található alaptáborból indult, és a csúcstámadásra igen bölcsen a helyi járatú autóbusszal került sor! Sikerült!

 A kép igazolja, hogy ott voltunk a legmagasabb ponton! A tervek szerint aztán elindultunk gyalog vissza az alaptáborba! Az előző napi esőtől felázott erdőben, meredek hegyoldalakon araszolva – csúszkálva végül közel 3 órás ereszkedés után megérkeztünk, hogy elkészítsük megérdemelt ebédünket. Csónakáztunk és fociztunk is egyet levezetésként.

Szuper volt! Folytatás következik!!!

N.I.
nyomtatás
@
emailben küld
copyright © Jászsági Gyülekezet 2006
© Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyhez kötött! Minden jog fenntartva!   Fejlesztő: Arteries Studio