Ma 2024.05.19. Ivó, Milán napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép    


Bejelentkezés
Oldaltérkép 


"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz." 

Főoldal
> Telefonhívás a mennyből?


Telefonhívás a mennyből?
2010.06.04.

Messziről jött ember azt mond, amit csak akar – tartja a mondás, de ebben az esetben gyorsan kiderült, hogy nem erről van szó.

Egy héttel ezelőtt Magyarországon járt Joseph Hedgecock, a Servants Of The Lord Ministries vezetője, aki 38 éve viszi a világ minden tájára fontos üzenetét: „Isten hangja számunkra is meghallható!

A mi gyülekezetünk a Szolnokon megtartott összejövetelen vett részt, ahol a hangszeres dicséret-bevezető után Joseph máris a lényegre tért.

 Elmondta, hogy Isten mindannyiunk számára lehetőséget adott arra, hogy vele valódi, bensőséges kapcsolatba kerüljünk, de mi mégis sokszor megelégszünk egy egyoldalúval, amikor csak mi szólunk Őhozzá, de Ő a számunkra néma marad.

A mai modern mobiltelefonok sem „egyirányúak”, hanem lehetővé teszik a kétirányú kommunikációt, de az Istennel való kapcsolat még inkább így kellene, hogy működjön.

Jézus a tanítványainak egyik híres beszédében azt mondta, hogy az Ő juhai hallják az Ő szavát és követik Őt (János Evangéliuma 10:27).

Az ember hajlamos azt hinni néha, hogy Istennél van a hiba, ezért nem működik a kapcsolat, de valójában a változásra nekünk van szükségünk.

Egy dolog biztos: Isten azt akarja, hogy ismerjük meg Őt személyesen. Olyan bensőségesen, ahogyan csak egy férj tudja megismerni feleségét. Jézus ezért mondta, hogy az Örök élet a mi számunkra az, amikor megismerjük Őt (János Evangéliuma 17:3).

Ezt persze a természetes képességeinkkel, tudásunkkal nem tudjuk elérni. Hiába járunk iskolákba, szerzünk mindenféle végzettséget, mégsem fog menni. Ezen az úton egy személy tud a segítségünkre lenni: a Szent Szellem, aki azért jött el Pünkösdkor, hogy segítsen minket ezen a fontos úton…

Hamarosan kiadásra kerül magyar nyelven is Joseph Hedgecock ebben a témában írt könyve, amit minden érdeklődő számára szeretettel ajánlunk!

Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésedre, írj nekünk az info@jaszsagigyulekezet.hu címre!nyomtatás
@
emailben küld
copyright © Jászsági Gyülekezet 2006
© Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyhez kötött! Minden jog fenntartva!   Fejlesztő: Arteries Studio