Ma 2024.06.13. Antal, Anett napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép    


Bejelentkezés
Oldaltérkép 


"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz." 

 Főoldal > A gyülekezetről> Közösségi élet > Istentiszteletek

Istentiszteletek

Hétvégi istentiszteleteink központi része Isten Igéjének, a Szentírásnak hirdetése, felolvasása és aktuális üzeneteinek keresése, különös tekintettel a Jézus Krisztusról szóló örömhír (az evangélium) kihirdetésére.

 

Istentiszteleteink másik fontos része Isten modern zenével kísért dicsőítése énekekkel, tapssal. Ebben is úgy akarunk eljárni, ahogyan a Biblia tanít: „Dicsérjétek az Urat!” A kiscsoportokban, házi közösségekben, vagy akár egyedül is „jó Őt dicsérni”. A dalok szövegei modern zsoltárok, Istennek hálát adó, vagy éppen egymást erre buzdító üzenetekkel, gyors ütemű vagy lassabb, csendesebb zenei kísérettel.

Általában havi rendszerességgel Úrvacsorai közösségben és részt veszünk, és kérés  esetén imádkozunk a szükségben lévőkért, fizikai vagy lelki gyógyulásokért, vígasztalásért vagy más szükségek betöltéséért.

Az alkalmakat változatosan igyekszünk megszervezni, sőt sokszor nem Jászberényben, hanem Jászság más településein tartjuk meg, hogy közelebb kerüljünk az ott lakó, már meglévő és jövendő ismerőseinkhez, barátainkhoz.

További részletek:

Vissza a Közösségi élet oldalhoz

Istentiszteletek
- Helyi közösségek - Kiscsoportok - Gyermekek 0-24 - Dicséret zenekar - Kötetlen programokKiadványokBoróka Bábcsoport - Szeretet Szolgálat - Térségi kapcsolatoknyomtatás
@
emailben küld
copyright © Jászsági Gyülekezet 2006
© Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyhez kötött! Minden jog fenntartva!   Fejlesztő: Arteries Studio