Ma 2021.12.04. Borbála, Barbara napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép    


Bejelentkezés
Oldaltérkép 


"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz." 
ISTEN HOZOTT!


Szívből örülünk annak, hogy meglátogatod honlapunkat! Ezeken az oldalakon szeretnénk megmutatni azt, hogy mit jelent számunkra Jézus Krisztus életműve és milyen hatással van ránk az Ő szeretete!

Nagy IstvánMindenek előtt hadd mondjam el, hogy mi a Jászsági Gyülekezetben teljes szívvel hiszünk abban, hogy a Jézus Krisztussal való személyes kapcsolat minden ember számára a legfontosabb dolog ebben az életben.
Hiszünk abban is, hogy a Jézusban hívő embereknek szükségük van egy családias, szeretetetteljes közösségre, ahol növekedni és fejlődni tudnak. Mi is egy ilyen gyülekezetet építünk itt a Jászságban, miközben jó kapcsolatokra törekszünk más, hozzánk hasonló célokkal rendelkező közösségekkel is.

Ha erre jársz, látogass meg minket istentiszteleteinken (itt!), vagy más rendezvényeinken, szívesen és szeretettel várunk!

Amennyiben részletesebb információkat szeretnél megtudni rólunk, kérlek, szánj rá néhány percet és nézz szét a honlapunkon.
Ha bármilyen kérdésed, véleményed, javaslatod van, írd meg nekünk! Örömmel fogadjuk és szívesen válaszolunk - ha tudunk.


Szívből kívánjuk, hogy legyen egy áldott napod!Baráti üdvözlettel a
 Jászsági Gyülekezet vezetősége nevében:

Nagy Istvánnyomtatás
@
emailben küld
copyright © Jászsági Gyülekezet 2006
© Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyhez kötött! Minden jog fenntartva!   Fejlesztő: Arteries Studio