Ma 2020.07.03. Kornél, Soma napja van! belépés  |  regisztráció  |  oldaltérkép    


Bejelentkezés
Oldaltérkép 


"Olyan emberek és gyülekezet akarunk lenni, akik személyes életükkel bizonyítják, hogy a Jézus Krisztusról szóló örömhír igaz." 

Vissza az Aktuális! oldalhoz

 Kiscsoportjaink hírei

Itt találkozhatsz a gyülekezeti kiscsoportok híreivel, rövid beszámolókkal a tervezett és/vagy megrendezett alkalmakról.
Egy kis betekintés, hogyan élünk, működünk...


[FRISS] Elindult a Szülők Klubja!
2006.02.17Kiscsoportok

A gyerekeink nevelése, felkészítése a "felnőttkorra" igen izgalmas kihívás. Több családdal együtt azt gondoltuk, teremtsünk fórumot a különböző korcsoportú gyerekek szülei számára a tapasztalatok megosztására, közös felkészülésre. Aztán több lett belőle, mint terveztük.

Bevezetőként játszottunk egy kis Activity-t (jó volt:)
Majd rátértünk a lényegre. Ezen első alkalomra a kamaszok, tinik és ifik szüleivel beszélgettünk (pl. mit kezdjünk, ha a testvérek verekednek, hogyan tudjuk őket megvédeni a zene, film és divat hullámaitól, hogyan tudjuk segíteni őket az önálló felelős döntések meghozatalában, stb-stb.) Sok hasznos tapasztalat és tanács elhangzott, pl. töltsünk sok időt velük, és beszéljünk őszintén saját gyerekkorunkról, gondolatainkról.
Nem tudjuk leírni, mennyire hasznos volt.

És: folytatjuk!

Sőt: a szülők mellett a gyerekek számára is elindítunk egy kis klubot! Már megvan a következő alkalom időpontja: 2007. március 15. 15.00, helyszín Jászfényszaru.

Ha érdekelnek a részletek, küldj egy üzenetet!nyomtatás
@
emailben küld
copyright © Jászsági Gyülekezet 2006
© Az oldalon található tartalmak felhasználása engedélyhez kötött! Minden jog fenntartva!   Fejlesztő: Arteries Studio